ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ιστορία

ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (Ε.Π.Α.)

Η Ένωσις Ποδοσφαιριστών Αθήνας (Ε.Π.Α.) είναι η παλαιότερη ομάδα του Αθλητικού της ΕΦΕΚ Αθήνας. Ιδρύθηκε το 1987 και από τότε είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν άλλαξε όνομα και κάθε χρόνο κατεβαίνει στα γήπεδα, πιστή στο αθλητικό της πνεύμα. Η ομάδα είναι ενταγμένη στο αθλητικό τμήμα της  Ένωσις Κυπρίων φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.. Τα χρώματα στις εμφανίσεις της ομάδας είναι το μαύρο, χρώμα που επιλέχθηκε για να υποδηλώνει το πένθος μας, για τη μισή μας κατεχόμενη Πατρίδα και το μπλε της Ελλάδας μας. Επίσης στις εμφανίσεις υπάρχει το έμβλημα της ομάδας.

Η ομάδα μας αποτελείται από 30  Έλληνες Κύπριους φοιτητές, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό της ομάδας. Σήμερα, 25 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η ομάδα μετά από τις συνεχείς τις επιτυχίες την τελευταία διετία  έχει πρωταρχικό σκοπό την κατάκτηση των δύο θεσμών , πρωταθλήματος και κυπέλλου, στους οποίους συμμετέχει.
Τέλος θα ήταν αχαριστία μας να μην εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις συναγωνίστριες και στους συναγωνιστές, που κάθε παιχνίδι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.