ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας


Η έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ξεκινά την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 17.00 από το EPA BLUE SHOP.
Για ανανεώσεις λαμβάνει ο κάτοχος αυτόματα την έκπτωση 10%.
Το φετινό σλόγκαν “ΕΠΑ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ” είναι η δίψα που έχουμε για την κατάκτηση του φετινού τίτλου μετά την περσινή ήττα στον Τελικό Πρωταθλήματος. Και η παρουσίαση των λεπτομερειών για τα εισιτήρια διαρκείας έχει να κάνει με την πραγματική διάσταση της σχέσης του κόσμου της ΕΠΑ με την ίδια την ομάδα. Την Αφοσίωση.
Τα εισιτήρια διαρκείας είναι η πρακτική υποστήριξη των φιλάθλων προς το έργο της διοίκησης και την αγωνιστική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Σε μια περίοδο όπου το οικονομικό αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας, δεν θα μπορούσε η ΕΠΑ να αποτελέσει εξαίρεση. Η αγορά ή ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας είναι ουσιαστικά η απόδειξη της πίστης και της αφοσίωσης του κόσμου προς την ομάδα. Και σε αυτή την χρονιά, είναι πεποίθηση όλων στην ΕΠΑ ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη πιο σημαντικά πράγματα από την περσινή χρονιά. Προσθέτοντας σε αυτά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που τόσο πολύ μας έλειψε, αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος.
Η δύναμη του κόσμου της Ένωσις Ποδοσφαιριστών Αθήνας είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτός είναι που πραγματικά γνωρίζει πως το παιχνίδι κερδίζεται με την δική του αφοσίωση.
Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.