ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ημέρα δοκιμαστικών για την Ε.Π.Α. του μέλλοντος...


Η Ένωση Ποδοσφαιριστών Αθήνας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει δοκιμαστικά για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα, στο «Πάρκο Γουδή*» στις 20:00, προκειμένου να εντοπιστούν οι αστέρες του… μέλλοντος για την Ε.Π.Α.!

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για την σχετική αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά, να την συμπληρώσει και να την αποστείλει στο email της γραμματείας της ομάδας: info@drasis-kes.org.

O εκάστοτε ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί από την γραμματεία της ομάδας μέχρι τις 17:00, τηλεφωνικά ή μέσω email εάν η αίτηση του έγινε δεκτή.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι κατά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα όπου οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές θα προσέρχονται στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου μας στο Γουδή για να λάβουν μέρος στην προπόνηση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μαζί τους και τα κάτωθι:

1. Ταυτότητα
2. Ρούχα και παπούτσια
3. Πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου, ιδανικά από καρδιολόγο
4. Άδεια από την ομάδα / Ακαδημία του αθλητή -είτε έχει δελτίο, είτε όχι- που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Αθήνας


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα της Ε.Π.Α. τηλεφωνικά, από τις 10:30 έως τις 17:00 στο 6996860916.

Εκδήλωση στο Facebook εδώ


*Χάρτης προπονητικού κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.