ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Ανάλυση αγώνα Ε.Π.Α. 0 - 4 ανόρθωση

Ανάλυση Αγώνα

Τίποτα δεν θύμιζε ΕΠΑ το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας για την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Φοιτητικού Πρωταθλήματος απέναντι στην ανόρθωση, παρά μόνο οι φανέλες. Το σκορ μιλάει από μόνο του, 0-4 και η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε με κατεβασμένα χέρια. 

Α’ Μέρος

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι νευρικά κάνοντας βεβιασμένες ενέργειες καταγράφοντας αρκετά λάθη. Η κατοχή της μπάλας ήταν συνεχώς στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ανόρθωσης προσπαθώντας να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην εστία της ομάδας μας. Μόνη αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 23' και ήταν για την ανόρθωση. Ένα σκληρό μαρκάρισμα από ποδοσφαιριστή της ανόρθωσης στον Μιχάλη στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου δημιούργησε ένταση στο παιχνίδι και αποβλήθηκαν και οι δύο ποδοσφαιριστές από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Β’ Μέρος

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μόλις στο πρώτο λεπτό η ανόρθωση προηγήθηκε με 1-0. Η συνέχεια ήταν κάπως ανάλογη με το πρώτο ημίχρονο με την ανόρθωση να έχει κατοχή να ψάχνει χώρους και με τους ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να αντιδράσουν. Στο 50' η ανόρθωση διπλασίασε τα τέρματα της και κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε. Στο 65' έγινε το 3-0 και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού το 4-0.

Ο Παν.Συ.Φι. ΕΠΑ τήρησε απόχη από το παιχνίδι.
Μεγάλο χρηματικό πρόστιμο ετοιμάζει η διοίκηση της ομάδας για την σημερινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της ανόρθωσης για την δίκαιη επικράτηση.

Ε.Π.Α.: Αντωνιάδης, Πετρίδης(60' Γιαννακού), Βούλας(45' Τζωρτζής), Χατζηαδάμου, Πορτογλής, Γιώργος(75΄ Σωτηρίου), Χατζηκώστας(80' Κούννου), Μιχάλης(45' Αποβολή), Ντογαιμ, Αριστοτέλους, Μεγάλεμος

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και εδώ την βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.