ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Ανάλυση αγώνα Ε.Π.Α. 2 - 1 χοχο

Όρκος νίκης πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού

Ανάλυση Αγώνα

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην αιώνιο αντίπαλο και μισητή εχθρό ομόνοια (προοδευτικής) Αθήνας.

Από τα αρχικά στάδια του αγώνα η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και έδειξε στον αντίπαλο ποίος θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Το πρώτο 10λεπτο ήταν κυρίως αναγνωριστικό χωρίς την δημιουργία οποιαδήποτε ευκαιρίας από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 11' η ομάδα μας βρήκε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως οι Τήλλυρος και Κακότας σημάδεψαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 17' μετά από όμορφη ενέργεια του Μεγάλεμου από δεξιά, με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Τήλλυρο όπου με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή του αγώνα και στο 24' ο Κακότας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τον δείκτη του σκορ. Η πρώτη επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων έγινε στο 27' μετά από αντεπίθεση, αλλά ο Αντωνιάδης αποκρούει και καθαρίζει την φάση. Η ομάδα μας έχασε νέα ευκαιρία και πάλι με τον Κακότα στο 31', που το σουτ του από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Το ημίχρονο μας βρήκε να έχουμε καθολική υπεροχή και την χοχο να μένει καθ' όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου σε παθητικό ρόλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε και πάλι πολύ δυνατά, στο 47' και στο 49' ο Κακότας και ο Κούππας, αντίστοιχα, έχασαν νέες ευκαιρίες. Στο 52' οι ανύπαρκτοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά από ολιγωρία της άμυνας μας. Η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω και στο 57' χάνει κι άλλη ευκαιρία και πάλι με τον Τήλλυρο. Το παιχνίδι άνοιξε με την μπάλα να πηγαίνει από την μια περιοχή στην άλλη. Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 73' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γιώρκα. Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στο 89' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κακότα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να αντιδράσει. 

Πολυτιμότερος του αγώνα ο χρυσός σκόρερ της ομάδας, Μιχάλης Κακότας.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών στις κερκίδες.
Κόπηκαν 50 εισιτήρια

Ε.Π.Α.: Αντωνιάδης, Κούννου, Χατζηαδάμου, Χατζηκώστας, Πορτογλής, Μεγάλεμος (60' Τζωρτζής), Λοϊζίδης, Γιώρκας, Κακότας, Κούππας, Τήλλυρος (85' Πετρίδης).

Οπαδοί και ποδοσφαιριστές έγιναν ένα με την λήξη του παιχνιδιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.